ONLINE KLADIONICA BETADRIA

WWW.BETADRIA.COM

 

Kladionica Betadria
Betadria desktop

Betadria recenzija:

Betadria ovlaštena je kladioničarska tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Betadria kladionica je u vlasništvu Betadria Online SRL grupacije i pruža svoje usluge na internetu od 2009. godine. Tvrtka Betadria online ima veliki postotak rasta, što omogućava da ponuda postaje sve raznovrsnija. Njihova politika je baziranje na područje Balkana.

Betadria nudi mogućnost sportskog klađenja i klađenja kao način života (lifestyle). Osim toga, vode inovativnu politiku zbog proširenja ponude u budućnosti. Sigurnost korisnika je na najvišoj mogućoj razini. Sa Betadriom možete se kladiti u bilo koje doba, dakle 24h na dan. Veliki broj sportova, liga i načina oklada.

Betadria apsolutno ne zaostaje za najvećim online kladionicama što se tiče ponude mečeva za klađenje, osim nogometa tu su i ostali sportovi čija je ponuda zaista fenomenalna. Betadria je posebno poznata po tome što u svojoj ponudi ima niže rangove nogometnih liga, tipa engleska 6 liga sjever. Ono što Betadria ima u ponudi, a ostale online kladionice nemaju je ponuda klađenja za neke lige koje velike online kladionice nikad ne bi stavile u svoju ponudu, a to su bosanska druga liga, hrvatska treća liga itd.

Kladionica Betadria u ponudi ima i kasino. Kladionica je prevedena na preko 30 jezika, a među njima su i hrvatski, makedonski i bosanski jezik! Korisnička podrška dostupna je preko e-maila.

Otvaranje Betadria računa:

Otvaranje računa vrlo je jednostavno i brzo. Nakon što odaberete jezik na naslovnoj stranici, registraciju počinjete tako što kliknete na "Registrirajte se!" u gornjem desnom uglu. Nakon toga popunite obrazac i potvrdite svoju registraciju putem linka koji će vam doći na e-mail koji ste koristili prilikom registracije. Nakon toga možete početi sa klađenjem.

Uplata/Isplata:

Kladionica prihvaća debitne kartice (Visa) i kreditne kartice (Visa i MasterCard). Osim uplate sredstava platnim karticama, novac je na račun Betadrie moguće uplatiti i pomoću Skrill, Bitcoin ili bankovnog prijenosa. Provizija za uplatu novčanih sredstava platnim karticama iznosi 3-4%, a za ostale načine uplate provizije nema. Minimalna uplata je 10€, a maksimalna 500€.

Isplatu možete izvršiti putem bankovnog računa ili Skrill. Nema provizije bez obzira na način isplate. Minimalna isplata je 50€.

Ponuda za klađenje:

BETADRIA SPORTSKA KLADIONICA

Kladionica BetadriaSportsko Klađenje: U ponudi su sljedeći sportovi: nogomet, tenis, košarka, odbojka, rukomet, bejzbol, hokej na ledu, američki nogomet, snooker, pikado, ragbi, boks i drugo. Osim standardnog klađenja na 1, X, 2 i dvoznaka možete se kladiti na under/over, par/nepar, točan rezultat, hendikep, i druge načine klađenja. Tu je, također, kao standardni dio klađenja - klađenje uživo. Što se tiče najpopularnijeg sporta za klađenje, nogometa, zastupljene su gotovo sve europske lige, čak i one koje nazivamo malim ligama.

Betadria klаđenje uživo: Kladionica Betadria također posjeduje platformu za klađenje uživo i zaista se trude da budu ukorak s ostalim online kladionicama. Nude vrlo bogato klađenje uživo sa solidnim koeficijentima i raznovrsnom sportskom ponudom.

BONUS ONLINE KLADIONICA BETADRIA
Betadria svim novim korisnicima daje 25% bonusa na prvu uplatu. Bonus je sve do 100€. Uplatite, uložite i unovčite svoje sportsko znanje. Pravila za isplatu: 6x uložiti uplaćeni iznos i bonus na sportskoj kladionici na koeficijent 2.00 ili veći u roku od 60 dana.
UZMI BETADRIA BONUS

Specifičnosti kladionice:

- Lako pravljenje listića i vrlo lako korištenje kladionice.
- Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova
- Izuzetno dobra ponuda za lige iz regije.
- Tehnička podrška Vam je na raspolaganju ukoliko imate nekih problema.

Ostalo:

Kladionica Betadria također ima vrlo modernu internet stranicu koja je jako praktična za upotrebu. Veoma je jednostavna i pregledna.

RECENZIJA ONLINE KLADIONICE BETADRIA
Singlovi: Da
Način uplate: Debitne kartice (Visa) i kreditne (Visa i MasterCard), Skrill, Bitcoin ili bankovni transfer.
Minimalna uplata: 10€
Maksimalna uplata: 500€
Troškovi uplate: Za uplate karticama iznosi 3-4%, a za ostale načine uplate provizije nema.
Način isplate: Skrill ili bankovni transfer.
Minimalna isplata: 50€
Maksimalna isplata: Nema ograničenja.
Troškovi isplate: Nema provizije.
Minimalna uplata po listiću: 0.50€
Maksimalna uplata po listiću: Nema ograničenja.
Maksimalni dobitak: 10.000€ po listiću.
Valute: EUR.
Jezici: Hrvatski, Bosanski, Makedonski, Engleski, Njemački, Talijanski, Španjolski, Francuski, Švedski, Turski, Ukrajinski, Vijetnamski, Grčki, Mađarski, Indonezijski, Kineski, Norveški, Poljski, Portugalski, Rumunjski, Ruski, Bugarski, Češki, Danski, Finski...
Format kvota: Samo Europske (decimalne).
Tehnologija zaštite podataka: SSL
Mobilno klađenje: Ne
P2P klađenje: Ne
Online podrška korisnicima: Ne
Ostalo: Na Betadria stranici možete naći pregled kvota.
Kladionica Betadria

Zaključak:

Betadria nudi bonus od 10-25% na svakom listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje "iz fotelje" 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, live klađenje na više od 500 događaja tjedno. Najbolja ponuda za lige iz regije!!!

POSJETI BETADRIA